Altijd. Overal. NOS

Ons doel is om de Nederlandse burger zo goed mogelijk te informeren over nieuws, sport en gebeurtenissen van nationaal belang. Dit doen we op zoveel mogelijk media en voor alle inwoners van Nederland. De NOS is opgedeeld in drie afdelingen, die zich richten op Nieuws, Sport en Evenementen. Kijk voor meer informatie over de NOS op www.over.nos.nl

Nieuws

Nieuws

NOS Nieuws doet, met zo'n 350 mensen, rond de klok verslag van relevante nieuwsgebeurtenissen in Nederland en de rest van de wereld. We brengen het laatste nieuws, maar ook context en achtergrond. Via het NOS Journaal, nos.nl, het NOS Radio 1 Journaal, apps, NOS Teletekst, het NOS Jeugdjournaal, NOS Met het Oog op Morgen, NOS op 3, live blogs, Nieuwsuur, Politiek24 en Journaal24.

Sport

Sport

Van A(tletiek) tot Z(wemmen): NOS Sport doet er verslag van. Ongeveer 150 mensen maken NOS Studio Sport en NOS Langs de Lijn, de tientallen sportpagina’s op NOS Teletekst en alle sportnieuws op nos.nl en de apps. Bij grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen, EK’s en WK’s voetbal en de Tour de France zijn er speciale sites waar o.a. wedstrijden worden gestreamd.

Evenementen

Evenementen

NOS Evenementen maakt met een vast team van zo'n 15 medewerkers veelgeprezen programma’s en documentaires. Van de inhuldiging van koning Willem-Alexander tot de lancering van André Kuipers. Van koninklijke huwelijken tot staatsbezoeken en de Nationale Herdenking. Van carnaval tot verkiezingsuitzendingen en grote popfestivals.