Stages

Solliciteer nu

NOS Stages

Droom jij ervan ervaring op te doen bij een grote mediaorganisatie met veel impact? Ben je op zoek naar een stageplek op een redactie of op een stafafdeling? Lees dan verder, want wie weet word jij onze volgende stagiair!

Corona-update (maart 2021)
Vanwege de coronasituatie is stage lopen bij NOS Nieuws en NOS Sport op dit moment helaas niet mogelijk. Ook is het nu nog onduidelijk wanneer stage lopen wel weer kan. 

Dat betekent dat er voorlopig géén NOS Stagepitchdag komt.

Bij sommige van onze stafafdelingen zijn er wel stagemogelijkheden. De vacatures hiervan vind je op deze site.

De komende weken bekijken we de mogelijkheden voor redactiestages in de zomer van 2021. Zodra stage lopen weer mogelijk is en wij nieuwe stagiairs gaan werven, zullen we dat op deze site kenbaar maken.

Houd deze site in de gaten of meld je aan voor onze job-alert, als je op de hoogte wil blijven van stages bij de NOS

NOS Stages

Natuurlijk werken bij de grootste journalistieke organisatie van Nederland nieuwsjunkies én sportgekken – van presentatoren tot redacteuren, van specialisten tot generalisten. Maar die zouden weinig kunnen uitrichten zonder onze producers en technici, onze webdesigners en juristen, onze collega’s van Personeel & Organisatie, Financiën en Marketing & Communicatie.

Anders gezegd: er zijn bij de NOS heel veel verschillende stages mogelijk. Het mes snijdt aan twee kanten: jij steekt er veel van op (door samen te werken met zeer ervaren collega’s; door onze trainingen en workshops) en wij halen met jou een frisse blik in huis. Een frisse blik die ons helpt om kritisch te blijven op ons werk. 

NOS Stages - Openstaande vacatures:

Momenteel hebben we geen stagevacatures beschikbaar. Check de site regelmatig voor stages die in september/ oktober starten. 

Hoe kom je in aanmerking? 

NOS Nieuws werft haar stagiairs via een stagepitchdag. Zo’n drie keer per jaar kunnen tientallen studenten laten zien wat ze in huis hebben. Met een nieuwspitch, een kennistest, een interview en een workshop. En of je nu wordt aangenomen of niet: we leren je op die dag al meteen wat fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk wordt er ook geborreld en krijg je de mogelijkheid NOS collega's te ontmoeten!

NOS Sport en NOS Evenementen, NOS Bureau Berlijn, Londen, Brussel en Washington en onze stafafdelingen werven zelfstandig hun stagiairs een paar keer per jaar via deze site, social media kanalen en hogescholen en universiteiten.

Lijkt het je wat om bij ons stage te lopen? Houd deze site en social media in de gaten voor meer informatie. 

Vier oud-stagiairs, nu werkzaam bij de NOS, stellen zich voor:

To be removed.