Stages

Solliciteer nu

NOS Stages

Droom jij ervan ervaring op te doen bij een grote mediaorganisatie met veel impact? Ben je op zoek naar een stageplek op een redactie of op een stafafdeling? Lees dan verder, want wie weet word jij onze volgende stagiair!

Bij sommige NOS stafafdelingen vind je gedurende het hele jaar stagemogelijkheden. Check onze homepage voor de openstaande (stage)vacatures bij de NOS. Of meld je aan voor onze job-alert, zodat je er geen eentje mist!

Veel verschillende mogelijkheden

Bij de NOS hebben we veel verschillende stages voor jou! Of je nu een nieuwsjunkie bent of een sportgek, creatieveling, IT'er, jurist of onderzoeker, we hebben plek voor allerlei talenten. 

Bij de NOS werken zo'n 900 medewerkers vol energie aan de maatschappelijke taak van de NOS: dé belangrijkste informatiebron te zijn van het laatste nieuws, sport en evenementen. Een informatiebron die toegankelijk is voor iedereen, betrouwbaar en onafhankelijk. Daar zetten we ons dagelijks hard voor in, voor én achter de schermen. 

Anders gezegd: bij de NOS ga je impact maken en is er veel mogelijk als stagiair. Jij steekt op door samen te werken met zeer ervaren collega’s en via onze trainingen en workshops. Jij maakt ons ook blij: met jou frisse blik, die ons helpt om kritisch te blijven op ons werk.

Hoe kom je in aanmerking voor een stage? 

NOS Nieuws werft haar stagiairs via een stagepitchdag. Zo’n drie keer per jaar kun je laten zien wat je in huis hebt. Met een nieuwspitch, een kennistest, een interview en een workshop. En of je nu wordt aangenomen of niet: we leren je op die dag al meteen wat fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk wordt er ook geborreld en krijg je de mogelijkheid NOS collega's te ontmoeten!

NOS Sport, NOS Evenementen, onze NOS redacties in het buitenland (Berlijn, Brussel, Londen en Washington) en onze stafafdelingen werven hun stagiairs een paar keer per jaar zelf, via deze site, onze social media kanalen en via de stagesites van diverse opleidingen.

Lijkt het je wat om bij ons stage te lopen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en houd ook LinkedIn in de gaten voor meer informatie. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar personeel.organisatie@nos.nl.

Vier oud-stagiairs, werkzaam bij de NOS, stellen zich voor:

To be removed.