Stages

Solliciteer nu

NOS Stages

Droom jij ervan ervaring op te doen bij de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Ben je op zoek naar een stageplek? Lees dan verder, want wie weet word jij onze volgende stagiair!

NOS Stages

Natuurlijk werken bij de grootste journalistieke organisatie van Nederland nieuwsjunkies en sportgekken – van presentatoren tot redacteuren, van specialisten tot generalisten. Maar die zouden weinig kunnen uitrichten zonder onze producers en technici, onze webdesigners en juristen, onze collega’s van Personeel & Organisatie, Financiën en Marketing & Communicatie.

Anders gezegd: er zijn bij de NOS heel veel verschillende stages mogelijk. Het mes snijdt aan twee kanten: jij steekt er veel van op (door samen te werken met zeer ervaren collega’s; door onze trainingen en workshops) en wij halen met jou een frisse blik in huis. Een frisse blik die ons helpt om kritisch te blijven op ons werk. Check dus onze stagemogelijkheden via deze website. 

NOS Nieuws werft haar stagiairs via een Stagepitchdag. Zo’n drie keer per jaar kunnen enkele tientallen studenten laten zien wat ze in huis hebben. Met een nieuwspitch, een kennistest, een interview en een gave workshop. En of je nu wordt aangenomen of niet: we leren je op die dag al meteen wat fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk wordt er ook geborreld en krijg je de mogelijkheid (prominente) NOS collega's te ontmoeten!

Lijkt dit je wat?  Houd deze site en social media in de gaten voor meer informatie. 

To be removed.