Staf

Solliciteer nu

Stafafdelingen

Heb je een achtergrond in ICT, Finance, Marketing (onderzoek), Communicatie of HR? Interesse in hoe het in een nieuwsorganisatie zoals de NOS achter de schermen werkt? Wordt dan onze nieuwe collega!

Natuurlijk vind je bij de grootste journalistieke organisatie van Nederland nieuwsjunkies en sportgekken – van presentatoren tot redacteuren, van specialisten tot generalisten.

Maar die kunnen natuurlijk niet zonder producers en technici, webdesigners en juristen, collega’s van Personeel & Organisatie, Financiën en van Marketing & Communicatie. Samen zijn zij de onmisbare stafafdelingen van de NOS. 

Ruim 120 stafmedewerkers werken op de achtergrond mee aan de missie van de NOS. Met 900 collega's zijn wij een van de grootste journalistieke nieuwsorganisaties van Nederland.

Ben je op zoek naar een staffunctie? Heb je behoefte om jezelf verder te ontwikkelen en werk je graag in een organisatie met een maatschappelijke taak, waar collega's nauw samenwerken en expert zijn op hun vakgebied. Houd onze vacaturesite in de gaten, of meld je aan voor de jobalert

Direct naar onze vacatures

To be removed.