Nieuws

Solliciteer nu

NOS Nieuws

Voor jou en alle andere mensen in Nederland doet NOS Nieuws 24/7 verslag van relevante nieuwsgebeurtenissen in binnen- en buitenland. Met 450 mensen brengen we het laatste nieuws, maar ook context en achtergrond.

Jij:
Er is nieuws. Groot nieuws. Je opent de NOS-app op je telefoon. Scrolt door de berichtgeving. Weet wat er aan de hand is.

Een paar uur later wil je een update. Je luistert naar het NPO Radio 1 Journaal, krijgt duiding van deskundigen over wat dit nieuws nu betekent en kan het zo meer plaatsen.

Aan het einde van de dag wil je weten wat je vandaag hebt gemist toen je aan het werk of aan het studeren was. Hoe heeft dat grote nieuwsonderwerp zich ontwikkeld en wat betekent het? Je zet je televisie aan en kijkt naar het NOS Journaal van 20.00 uur. Daarna ben je op de hoogte. 

Wij:
Er is nieuws. Groot nieuws. Bij NOS Nieuws overleggen we hoe we dit gaan brengen. Met een pushbericht? Moeten we inbreken op de radiozender? Komt er een extra journaal?

We bellen met de autoriteiten. Gaan op zoek naar bronnen op de plek van het nieuws. Sturen er verslaggevers op af.

Alles wat we weten schrijven we op, updaten het, filmen het, zenden het uit. Alert, gefocust en gemotiveerd om ervoor te zorgen dat jij, onze kijker, luisteraar en lezer, altijd op de hoogte bent.

Want we zijn Altijd, Overal, NOS. 

Wil je van kijker, luisteraar of lezer veranderen in een regisseur, redacteur of presentator? Wil je van nieuwsconsument de stap zetten naar nieuwsmaker? Reageer op een van onze vacatures en word onze nieuwe collega!

 Bekijk vacatures

To be removed.