Digitale Media

Solliciteer nu

NOS Digitale Media 

Wij zijn een klein innovatief, technisch team en werken aan de digitale journalistieke producten van de NOS. Samen bouwen we aan de toekomst van onze websites en apps en bereiken daarmee een miljoenenpubliek!


Wie wij zijn 

De apps en websites van de NOS - nos.nl, NOS Teletekst en het Jeugdjournaal - behoren tot de grootste nieuwsplatformen van het Nederlandse internet. Dagelijks bereiken we een miljoenenpubliek met nieuws, sport en evenementen.

Wat we doen 

Bij NOS Digitale Media ontwikkelen we onze websites en apps zelf en hebben ze volledig in eigen beheer. Daarnaast experimenteren we in het NOS Lab met nieuwe technieken, platformen en vertelvormen voor de gebruiker van de toekomst.

We werken in multidisciplinaire scrum teams aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken. We werken nu vanwege COVID-19 veelal remote, maar normaal is onze standplaats het Hilversum Media Park. Op loopafstand van het station en gratis parkeren voor de deur.

Met regelmaat zoeken we freelance of vaste software developers: frontend, backend, iOS en Android of designers die ons team van Digitale Media komen versterken. De vacatures vind je dan hier en op onze startpagina. 

Staat er nu geen vacature open, maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze jobalert

Waarom wij hier graag werken

- Werk dat ertoe doet -
Wij werken voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland. Dat is iets waar wij energie van krijgen, en wat ons helpt nét dat stapje extra te zetten voor elkaar. Of het nu gaat om de NOS-app of de Jeugdjournaal-app, jouw werk is van én voor iedereen.

- Voorop bij journalistieke innovaties -
Door de nauwe samenwerking met onze redacties creëren we samen innovatieve digitale producties waar we trots op zijn. Hierbij krijgen wij veel vrijheid om met nieuwe technieken te experimenteren.

- Investeren in ontwikkeling -
We bieden veel ruimte om nieuwe dingen te leren én te doen. Zo kan je een opleiding volgen, conferenties of meetups bezoeken die jou inspireren én is een deel van je werktijd gereserveerd voor Personal Time. Hierin krijg je de ruimte om te werken aan een eigen project.

- Hechte samenwerking -
Wij zijn een hecht team van bevlogen developers waarbinnen elkaar helpen heel normaal is. Ook op sociaal vlak zoeken we elkaar graag op voor een borrel, online pubquiz of kop koffie.

Even het team voorstellen…

NOS Digitale Media is innovatief. We maken toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we met een enthousiast team van 28 bevlogen professionals: backend- en frontend-developers, iOS- en Android-developers, UX-designers, visual designers, data engineer, Product Owners en een Scrum Master.

Maar we zijn meer dan dat. Variërend van yoga-fan tot dronepiloot. Van folkrock-liefhebber tot Awakenings-bezoeker. Én van globetrotter, sciencefictionschrijver tot bordspellenverzamelaar.

Wat ons bindt is onze creativiteit en vindingrijkheid. We zijn er enorm trots op dat we voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland werken en actief bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap.

Over werken bij NOS Digitale Media:

To be removed.