Digitale Media

Solliciteer nu

NOS Digitale Media 

Wij zijn een klein innovatief, technisch team en werken aan de digitale journalistieke producten van de NOS. Samen bouwen we aan de toekomst van onze websites en apps en bereiken daarmee een miljoenenpubliek!


Wie wij zijn 

De apps en websites van de NOS - nos.nl, NOS Teletekst en het Jeugdjournaal - behoren tot de grootste nieuwsplatformen van het Nederlandse internet. Dagelijks bereiken we een miljoenenpubliek met nieuws, sport en evenementen.

Bij NOS Digitale Media ontwikkelen we onze websites en apps zelf en hebben ze volledig in eigen beheer. Daarnaast experimenteren we in het NOS Lab met nieuwe technieken, platformen en vertelvormen voor de gebruiker van de toekomst.

We werken in multidisciplinaire scrum teams aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken. Onze standplaats is Hilversum Media Park, op loopafstand van het station en gratis parkeren voor de deur!

Met regelmaat zoeken we freelance of vaste software developers: frontend, backend, iOS en Android of designers die ons team van Digitale Media komen versterken. De vacatures vind je dan hier en op onze startpagina. 

Staat er nu geen vacature open, maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze jobalert

Waarom wij hier graag werken

Elke dag is uitdagend
Door de mate van complexiteit in combinatie met het hoge volume is ons werk altijd uitdagend. En daar houden we natuurlijk van!

Professionele én ontspannen sfeer
We werken op een professionele manier samen en de sfeer is prettig en ontspannen. We zijn altijd in voor een potje darts of tafelvoetbal.

We hechten waarde aan kwaliteit
We streven naar een optimale ervaring voor iedereen op alle verschillende platforms en devices. En daar krijgen we ook de ruimte voor.

Voorop bij journalistieke innovaties
Door de nauwe samenwerking met de redacties, creëren we samen innovatieve digitale producties waar we trots op zijn!

Even het team voorstellen…

NOS Digitale Media is innovatief. We maken toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we met een enthousiast team van zo'n 20 bevlogen professionals: backend en frontend developers, iOS en Android developers, UX designers, visual designers, een Scrum Master en Product Owners.

Maar we zijn meer dan dat. Variërend van voetbalcoach tot dronepiloot. Van EDM-liefhebber tot Zwarte Cross-bezoeker. Én van globetrotter, sciencefictionschrijver tot bordspellenverzamelaar...

Wat ons bindt is onze creativiteit en onze innovatieve geest. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en we willen het beste uit onszelf halen. We zijn er trots op dat we voor de grootste nieuwsorganisatie van Nederland werken en dat we bijdragen aan de ontwikkelingen in het medialandschap.

Over werken bij NOS Digitale Media:

To be removed.