Digitale Media

Solliciteer nu

Digitale Media 

We maken innovatieve toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we geheel in eigen beheer met een enthousiast team van zo’n 45 bevlogen professionals. Ben jij er ook zo een? Voel je welkom! 

Wie wij zijn 

Dagelijks bezoeken miljoenen mensen NOS.nl en onze NOS-apps. Daarmee zit je bij de NOS bij de top drie van grootste Nederlandse nieuwsplatformen. NOS Digitale Media is daar een belangrijk onderdeel van.

Wat we doen 

Innovatief, creatief en vindingrijk. Dat zijn dé typeringen van NOS Digitale Media en geldt voor alle disciplines binnen ons team: backend- en frontend-developers, iOS- en Android-developers, UX-designers, visual designers, product owners en data specialisten. 

Bij ons werk je met al deze disciplines in scrum teams aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken. Dat doe je deels remote en deels op kantoor, op het Media Park in Hilversum. Op loopafstand van het station en gratis parkeren voor de deur.   

Met regelmaat zoeken we software developers (frontend, backend, iOS en Android) of UX/ UI designers die ons team van Digitale Media komen versterken. Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? Check dan onze vacatures.  

Staat er geen passende vacature open, maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze jobalert

Waarom wij hier graag werken

Werk dat ertoe doet
Werken voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland. Dat is iets waar wij energie van krijgen. Wat wij maken, doet ertoe.

Voorop bij journalistieke innovaties
Door de nauwe samenwerking met onze redacties, creëren we samen innovatieve, prijswinnende digitale producties waar we trots op zijn. Hierbij krijgen wij veel vrijheid om met nieuwe technieken te experimenteren.

Investeren in ontwikkeling
Je krijgt veel ruimte om te leren: zoals een opleiding volgen, conferenties & meetups bezoeken en persoonlijke ontwikkeltijd. Zo blijven we expert in ons vakgebied. 

Hecht en bevlogen team
Wij zijn een hecht team van bevlogen developers waarbinnen elkaar helpen heel normaal is. Ook op sociaal vlak zoeken we elkaar graag op voor de lunch, een borrel, etentje of bordspel.

Even het team voorstellen…

NOS Digitale Media is innovatief. We maken toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we met een enthousiast team van zo’n 45 bevlogen professionals: backend- en frontend-developers, iOS- en Android-developers, UX-designers, visual designers, product owners en data specialisten.

Wat ons bindt is onze creativiteit en vindingrijkheid. We zijn er enorm trots op dat we voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland werken en actief bijdragen aan nieuwe digitale ontwikkelingen in het medialandschap.

Over werken bij NOS Digitale Media:

To be removed.