Digitale Media

Solliciteer nu

Digitale Media 

We maken innovatieve toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we geheel in eigen beheer met een enthousiast team van zo’n meer dan 35 bevlogen professionals. Ben jij er ook zo een? Welkom! 


Wie wij zijn 

Dagelijks bezoeken miljoenen mensen NOS.nl en onze NOS-apps. Daarmee zit je bij de NOS bij de top drie van grootste Nederlandse nieuwsplatformen. NOS Digitale Media is daar een belangrijk onderdeel van.

Wat we doen 

Bij NOS Digitale Media ontwikkelen we onze websites en apps zelf en hebben ze volledig in eigen beheer. Daarnaast experimenteren we in het NOS Lab met nieuwe technieken, platformen en vertelvormen voor de gebruiker van de toekomst.

Bij ons werk je met verschillende disciplines in scrum teams aan digitale innovaties die elke dag het verschil maken. Dat doe je deels remote en deels op kantoor, op het Media Park in Hilversum. Op loopafstand van het station en gratis parkeren voor de deur. 

Met regelmaat zoeken we software developers: frontend, backend, iOS en Android of designers die ons team van Digitale Media komen versterken. Lijkt het je wat om het team te versterken? Check dan hier onze vacatures. 

Staat er nu geen vacature open, maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze jobalert

Waarom wij hier graag werken

- Werk dat ertoe doet -
Wij werken voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland. Dat is iets waar wij energie van krijgen, en wat ons helpt nét dat stapje extra te zetten voor elkaar. Of het nu gaat om de NOS-app, Teletekst of de Jeugdjournaal-app, jouw werk is van én voor iedereen. 

- Voorop bij journalistieke innovaties -
Door de nauwe samenwerking met onze redacties creëren we samen innovatieve digitale producties waar we trots op zijn. Hierbij krijgen wij veel vrijheid om met nieuwe technieken te experimenteren.

- Investeren in ontwikkeling -
We bieden veel ruimte om nieuwe dingen te leren én te doen. Zo kan je een opleiding volgen, conferenties of meetups bezoeken die jou inspireren. Zo blijven we experts in ons vakgebied. 

- Hechte samenwerking -
Wij zijn een hecht team van bevlogen developers waarbinnen elkaar helpen heel normaal is. Ook op sociaal vlak zoeken we elkaar graag op voor een borrel, online pubquiz of kop koffie.

Even het team voorstellen…

NOS Digitale Media is innovatief. We maken toonaangevende sites en apps. Elke dag. Voor een groot publiek. Dat doen we met een enthousiast team van zo’n 35 bevlogen professionals: backend- en frontend-developers, iOS- en Android-developers, UX-designers, visual designers, product owners en data specialisten.

Wat ons bindt is onze creativiteit en vindingrijkheid. We zijn er enorm trots op dat we voor een van de grootste onafhankelijke nieuwsorganisaties van Nederland werken en actief bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen in het medialandschap.

Over werken bij NOS Digitale Media:

To be removed.